2014. aug 02.

Az emberi kapcsolatok fontosságára hívták fel a figyelmet

írta: Boldogságtanácsadó
Az emberi kapcsolatok fontosságára hívták fel a figyelmet

Budapest, 2014. július 30.
Manapság számos viszály sújtja az emberi kapcsolatokat. A házasságok nagy része az első öt évben felbomlik, a baráti kapcsolatokat pedig kikezdi az, hogy az emberek figyelmét jelentős mértékben leköti a pénzkeresés érdekében végzett nagymértékű hajtás. Az iskolások „barátja” ma már sokszor a tablet vagy a számítógép, míg egymással alig törődnek. Más okok is vannak, melyek miatt a mindenféle világnapok sűrű tömegéből igencsak érdemes kiemelni a Boldogság Világnapját.

Barátság_világnap_boldgoság.jpg

5.000 járókelőt érintő akció helyszíne volt a Budapesten a 13. kerület. A Barátság Világnapján az emberi kapcsolatokban sikerrel használható könyvecskéket ajándékoznak a járókelőknek Budapesten az Út a boldogsághoz nonprofit szervezet önkéntesei.


Az Út a Boldgosághoz kis könyvek 21 olyan alapelvének betartása jó alap barátságok létrejöttéhez és megtartásához, mint például: „Légy méltó a bizalomra!”, „Mutass jó példát!”, „Törekedj az igazsággal élni!”

A szervezők díjmentesen adták kézbe a több ezer kis könyvet. A megajándékozottak körében pozitív fogadtatásra talált az akció. Volt, aki azonnal barátja után szaladt, hogy átadja neki az ajándékot, míg mások további példányokat kértek, hogy ne csak egy barátjuknak vagy ismerősüknek adhassanak belőle.
L. Ron Hubbard ezen politika és vallás menetes könyvének az a célja, hogy széles körben alkalmazható alapvető szabályok követésére késztesse olvasóit annak érdekében, hogy a az emberi kapcsolatok baráti, családi, iskolai, üzleti és más társadalmi szinteken is erősödjenek.

A nonprofit szervezet önkéntesei, örömmel irányították az akció résztvevőinek figyelmét a barátság és az emberi kapcsolatok fontosságára.

Szólj hozzá

önkéntes nonprofit barátság boldogság Budapest Az út a boldogsághoz