2016. máj 16.

Létezik-e "nagy Ő"?

írta: Boldogságtanácsadó
Létezik-e "nagy Ő"?

Hol keressük azt, akivel örök lesz a szerelem?

Nem az ábécére gondolok, amikor felteszem a kérdést, hogy a szerelemben létezik-e "nagy Ő"? Szerintem persze igen, de attól tartok, hogy ha felmérést készítenénk arról, hogy mit gondolnak erről, akkor mivel igen sok embernek van negatív tapasztalata a szerelemről, ezért a rengetegen válaszolnák azt, hogy nem létezik "nagy Ő" a szerelemben.

 

Nem létezik "nagy Ő?"woman-918614_1920.jpg

Akkor viszont miért van az, hogy szinte mindenkivel előfordult az életes során, hogy akit megszeretett vagy akit szeretett volna, hogy tása legyen a párkapcsolatban, arról azt gondolta, hogy "Ő az"! Attól még, hogy másképp alakult, abban a pilalnatban nem cáfoltuk, hogy létezhet nagy "Ő".

Egy-két kudarc nem lehet elég ok, hogy feladjuk idealizmusunkat azzal kapcsolatban, hogy igenis megtalálhatjuk azt, aki a legjobban illik hozzánk. Létezhet több ilyen személy? Talán még ez is lehet, de számunkra az lesz az igazi, akit megtaláltunk és akit hűséggel szeretünk onnan kezdve. Az persze nem árt, ha Ő is így van velünk. Ettől még lehetnek apró hibái az embernek és a szerelemben ezek tényleg nem tűnnek nagynak.

Hogyan találjuk meg a "nagy Őt?"

Nem is az a fontos, hogy hogyan és hol találjuk meg, hanem az, hogy kit keresünk, van-e erről elképzelésünk. Amikor valak megtalálta a "nagy Őt", akkor a következő feladat az lesz, hogy megtartsuk a szerelmet, mert az ugyen nyilvánvaló, hogy amihez nem adunk hozzá energiát, az könnyen veszít a lendületéből. A szerelmet tehát ápolni kell. Annak, aki még most keresi a "nagy Őt", érdemes elolvasnia a Boldogság Magazin cikkét ebben a témában.

Szólj hozzá

szerelem boldogság nagy ő