2014. júl 29.

Miskolcon forgott a Boldogságkerék

írta: Boldogságtanácsadó
Miskolcon forgott a Boldogságkerék

Miskolc, 2014. július 18.

A miskolciak hajlandók tenni a boldogságért. Ez derült ki Az Út a Boldogsághoz nonprofit szervezet akciójából, amikor egy furcsa szerkezetet állítottak fel pénteken Miskolc főutcáján a Miskolc Cafe előtt.

Miskolc 2014 Boldogságkerék A.JPG

Minden járókelő megforgathatta a boldogságkereket, amin 15 olyan elv található, melyek betartása hozzájárul az ember és ismerősei boldogságához. A kerék megállt egy pontnál, s aki forgatta, hozhatott egy döntést arról, hogy mit tesz a kiválasztott elv érvényesítéséért.

Sok gyerek és felnőtt be is írta vállalását a Boldogság Nagykönyvébe. Volt aki azt fogadta meg, hogy „ezentúl kedvesebb leszek a testvéreimmel és az osztálytársaimmal”, míg más így fogalmazott: „türelmesebb leszek a szomszédommal”.

Miskolc 2014 Boldogságkerék B.JPG

A szervezők mindeközben 1.500 darab Az Út a Boldogsághoz könyvecskét ajándékoztak az utcán arra sétáló miskolciaknak. L. Ron Hubbard ezen könyve politika és vallásmentes erkölcsi szabálygyűjtemény, melynek pontjait betartva és ezáltal jó példát mutatva az ember növelheti környezete és saját boldogságát.

Az ilyen akciók hozzájárulnak ahhoz, hogy Magyarország boldogságindexe a következő években kissé feljebb kússzon abban a nemzetközi összehasonlításban, ami évente méri a világ különböző országaiban lakók boldogságérzetét. Az Út a Boldogsághoz önkéntesei köszönik a miskolciaknak és a Miskolc Cafe dolgozóinak a barátságos fogadtatást.

Szólj hozzá

boldogság Miskolc L. Ron Hubbard boldogságkerék